Werken bij Bakker Hypotheken

Vacature medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij degene die klanten begeleidt en helpt bij het rondmaken van de hypotheekaanvraag. In deze rol coördineer en verzorg je geheel zelfstandig het proces vanaf het renteaanbod tot en met de notariële afwikkeling. Ook zorg je voor nieuwe afspraken en draag je bij aan verbeteringen in onze processen en werkwijze.

Het aanvragen van een hypotheek is voor onze klanten vaak spannend, het is dan ook belangrijk dat je de klanten goed begeleid en waar nodig duidelijk, netjes en snel van informatie voorziet. Daarnaast ben je oplossingsgericht en begeleid en adviseer je op proactieve wijze de hypotheekadviseurs.

 

Ons team

Het team van Bakker Hypotheken bestaat uit twee hypotheekadviseurs en één commercieel medewerker binnendienst. Samen met de adviseurs zorg jij voor een goede sfeer waarin plezier, verbeteren en de klantbehoeften centraal staan. Naast het team van de hypotheekafdeling is er op het kantoor te Beverwijk ook een team makelaardij, een team administratie en een team verzekeringen.

 

Functie-eisen

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • In het bezit van of de bereidheid tot behalen van relevante WFT-diploma’s
 • Creatieve duizendpoot die op meerdere borden tegelijk schaakt
 • Administratief en niet bang anderen op hun werkzaamheden te coachen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
 • Beheer van social media-accounts
 • Aanwezigheid op kantoor vereist (eventuele uitzonderingen daargelaten)

 

Wat bieden wij

 • 36-40 uur per week
 • Salaris € 2300 - € 3200 per maand afhankelijk van ervaring
 • Leuke collega’s en positieve werksfeer
 • Flexibele arbeidstijden bespreekbaar
 • Coaching en ondersteuning op de werkvloer
 • Voldoende ruimte om werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten, we leren ook graag van jou
 • Een verantwoordelijke leuke job met veel contact met klanten en businesspartners
 • Tijdelijk contract met direct zicht op een vaste aanstelling

 

Heb je interesse stuur dan je CV en motivatie naar info@bakkerhypotheken.nl

Bel in geval van vragen gerust met

Hans Schram 06 – 222 16 871 of Meindert Deen 06 - 133 87 133

Wat wil je weten?

Via de onderstaande links vind je aanvullende nuttige informatie. Raadpleeg ons als je vragen hebt.

Financiële begrippenlijst

Sommige uitdrukkingen over geldzaken kom je niet elke dag tegen. Onze financiële begrippenlijst legt de meeste daarvan alvast uit en beantwoordt enkele veel gestelde vragen. Nog iets niet duidelijk? Aarzel niet en neem direct even vrijblijvend contact op.

Wat valt onder bijkomende kosten?

Als je een huis koopt, moet je rekening houden met allerlei kosten, naast de koopprijs. Denk hierbij aan de kosten voor het verbouwen en inrichten van je huis en de verhuizing. Maar er zijn ook de zogenaamde aankoopkosten, zoals de rekening van de notaris en ons hypotheekadvies. 

Meer lezen

Wat is een hypotheek?

Bij een ‘hypotheek’ leen je geld voor het aankopen van een woning. Deze geldt daarbij als onderpand. Dit zogenaamde ‘hypotheekrecht’ biedt de geldverstrekker meer zekerheid dat de lening kan worden terugbetaald. Hij verkrijgt via een hypotheek namelijk het recht om je woning te verkopen als jij de hypotheeklasten niet meer betaalt. In dat geval is er sprake van een executieverkoop. Daarnaast wil de geldverstrekker veelal ook een pandrecht.

Meer lezen

Wat kan ik meer lenen met een
energiebespaarbudget?

Steeds meer mensen denken na over zonnepanelen en isolatie of andere energiebesparende maatregelen. Wanneer je wilt gaan verduurzamen, gelden er ruimere mogelijkheden voor een hypotheek. Met het Energiebespaarbudget mag je namelijk tot 6% bovenop de woningwaarde lenen. Oók met NHG. 

Meer lezen

Hoe zit dat met de (vrijstelling)
overdrachtsbelasting?

Kopers van 18 tot 35 jaar betalen eenmalig geen overdrachtsbelasting bij aankoop van een woning. Dat maakt de aankoop van een woning voor hen een stuk goedkoper. Vanaf 1 april 2021 geldt aanvullend dat de woning niet duurder mag zijn dan € 400.000. Kopers van 35 jaar of ouder die in de woning gaan wonen, betalen 2%. Beleggers gaan 8% betalen. De overheid wil met deze maatregelen starters en doorstromers meer kansen geven op de woningmarkt. De overheid heeft hiervoor een handige 'infographic' gemaakt. Hieronder vind je daarover extra informatie.

Meer lezen

Wat betekent een hypotheek voor mijn belastingaangifte?

Het Nederlands belastingstelsel is opgedeeld in drie zogenaamde ‘boxen’. 

 • Box 3 kijkt naar je vermogen: het verschil tussen je bezittingen en schulden.
 • Box 2 kijkt alleen naar inkomen uit een ‘aanmerkelijk belang’ in een onderneming
 • In Box 1 zit het zogenaamde ‘belastbaar inkomen uit werk en woning’. Hierin valt bijvoorbeeld je salaris, een uitkering en winst uit je onderneming. In deze box kom je ook je (eerste*) eigen woning en je hypotheek tegen 

Voordeel van een eigen woning is, dat je in Box 1 de betaalde hypotheekrente mag aftrekken van je inkomen. Daar tegenover staat dat je het ‘eigenwoningforfait’ erbij moet optellen. Toch levert dat per saldo vaak een fikse teruggave op. 

Meer lezen

Bekijk alle financiële begrippen

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Bakker Hypotheken Beverwijk

Bakker Hypotheken Beverwijk is al bijna 50 jaar een begrip in de regio's Kennemerland en IJmond. Wij zetten onze ervaring in voor hypotheekadvies op maat. Geen situatie is hetzelfde en het vinden van de passende oplossing is wat ons drijft. Hans Schram is als erkend Hypotheekadviseur en Financieeladviseur het gezicht van Bakker Hypotheken Beverwijk. Hans wordt in zijn dagelijkse werkzaamheden ondersteund door hypotheekadviseur Meindert Deen. Bakker Hypotheken Beverwijk is het best beoordeelde hypotheekadvieskantoor met ruim 200 reviews op advieskeuze.nl.

© Copyrights

Openingstijden

Ma t/m Vr
08:30 - 17:00*

*Op afspraak buiten kantoortijden

Volg ons op social media